Viktig informasjon om Koronaviruset

Videokonsultasjon

Velkommen til Kirkenes Legesenters videokonsultasjoner. Denne tjenesten er tilgjengelig hos noen fastleger og kun i gitte perioder av dagen. Det er drop-in, og man kan ikke bestille timer.

Det er vanlig konsultasjonstakst ved videokonsultasjon som sendes via Melin med fakturagebyr. Det er mulig å komme innom legekontoret å betale videokonsultasjon på terminalene i venterommet eller i resepsjonen inntil 48 timer etter videokonsultasjon.

Denne tjenesten brukes som drop-in, men også til avtalte timer. Drop-in timer har en estimert varighet: 10 minutter. Avtalte timer har en estimert varighet 15-20 minutter.

Denne tjenesten er kun tilgjengelig for pasienter som har en fastlege som bruker videokonsultasjon. Tjenesten er tilgjengelig fra 1. februar 2019.

Det er anbefalt fra e-helsedirektoratet å ta i bruk videokonsultasjoner.

Confrere er i hht. normer for  informasjonssikkerhet.

Link til videokonsultasjon:

kirkeneslegesenter.confrere.com

for å benytte tjenesten må nettsiden åpnes i chrome, firefox, safari eller edge.